Победа №2 за Милър-Макинтайър и Цървена звезда в Адриатика


Победа №2 за Милър-Макинтайър и Цървена звезда в Адриатика
(сн. ABA League/Dragana Stjepanovic)
13-10-2024 11:50 | BGbasket.com

Коди Милър-Макинтайър и Цървена звезда си припомниха на бърза ръка вкуса на успеха в Адриатическата лига. Американецът с български паспорт и неговите съотборници не се затрудниха срещу Игокеа след 91:68 в мач от четвъртия кръг, който се изигра в „Белградска Арена“.

 

Срещу името на баскетболистите, водени от Янис Сфейропулос, личат две победи и две загуби. Следващият мач за Милър-Макинтайър и компания ще на 21 октомври (понеделник), когато ще имат гостуване на Будучност.

 

 

 

Домакините успяха да си издействат крехка преднина от 3 точки след 10 минути игра. Във втората част сърбите показаха още по-добро лице и двуцифрената разлика бе факт, а на голямата почивка фиксираха 49:34 в своя полза. През второто полувреме „звездашите“ не отстъпиха инициативата и сложиха край на интригата.

 

Милър-Макинтайър попадна в стартовата петица, но се отчете със скромни показатели. Българският национал завърши с 3 точки, 2 борби и 3 асистенции за 15 минути на паркета. При стрелбата си гардът бе 1/2 от близка дистанция и 1/2 от наказателната линия.

 

Майк Даум наниза 16 точки за тима от Белград. Айзея Кейнън приключи с 14 и 4 точни стрелби зад дъгата, Яго дос Сантош има 11.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Коди Милър-Макинтайър, Цървена звезда, Адриатическа лига
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи