Тити Папазов: Имаше искрица надежда да победим


Тити Папазов: Имаше искрица надежда да победим
(сн. НБЛ)
20-10-2024 20:19 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Константин Папазов бе категоричен, че тимът му не е заслужавал да падне с 10 точки разлика. Ето какво още сподели той след поражението от Рилски спортист:

 

"С голямо себераздаване се опитахме да компенсираме всичките им предимства, иначе е очевидна разликата в класите. 38% стрелба от фаула натежа много, а там става въпрос за психология. Всички стрелят стотици хиляди пъти фаулове в кариерата си, но при всички без Голди имат ужасяващи проценти.

 

Не заслужавахме да паднем с 10 точки. При 66:60 имаме претенции за един фаул, но не трябва да намесваме съдиите. Те изпуснаха стопроцентов фаул, но сигурно пак щяхме да паднем. Андон Вачев добре се включва, но още не успя да влезе в добър ритъм. Имаше дребни ситуации, можеше в последната секунда да имаме щастлив шут.

 

Аз се радвам, че ние не се притесняваме, че Рилски е фаворит в първенството. 38 минути предложихме добър баскетбол и имаше искрица надежда да победим. Ние нямаме лесни мачове и всяка победа ще е много ценна. Плюсът ни е, че имаме много българи и много добра атмосфера. Младите ни тази година много ще напреднат. Липсват ни класни чужденци и това води до негативи, като някои от тях компенсираме.

 

Ние можем да победим всеки, но също срещу всеки можем да имаме проблеми"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Константин Папазов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи