Димитрова губи от бившия си отбор


Димитрова губи от бившия си отбор
Екатерина Димитрова в акция
19-02-2008 15:26

Отборът на Екатерина Димитрова, Ню Уош Монтигарда допусна неприятна домакинска загуба в пореден кръг от италианския шампионат. В собствената си зала в Бреша те бяха надиграни от Кариспе Ла Специя с 50-67.
 

Българката, която се завърна на терена, след кратко лекуване на контузия, започна двубоя на резервната скамейка. Тя влезе на терена към края на първата четвърт, но направи набързо две нарушения, които малко й разстроиха играта. В крайна сметка Димитрова завърши с 2 точки.
 

Самата среща протече лошо за домакините. От 4-4 в началото те допуснаха противника да поведе с 13-4. От този момент първата част бе под контрола на гостенките, които натрупаха аванс от 12 точки, 14-26.
 

Втората част не бе много резултатна, като домакините успяха да задържат пасива си на седем точки известно време, но не успяха да намалят до повече. Така гостенките контролираха изцяло мача и след почивката и не допуснаха съперника си дори да помисли за обрат.
 

Положението на Ню Уош се утежни още повече и сега отборът е на последно място в класирането.
 

Най-резултатна за домакините бе Ерин Лоулес с 19 точки, а за гостенките Челси Нютън с 19 и Бенедета Баняра с 18 бяха с основни изяви за успеха.


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи