Съд за побойника на Майкъл Ърл


Съд за побойника на Майкъл Ърл
Макинтош в акция срещу Раднички (сн.Меридиан Мач)
18-10-2008 16:20 | Меридиан Мач

Ръководството на Черно море може да заведе съдебен иск срещу човека, който изпрати Майкъл Ърл в болница. Както е известно, крилото на „моряците“ бе пребито пред дискотека във Варна след скандал за жена. Директорът на тима - Симеон Варчев, призна вчера пред „Меридиан Мач“, че наистина е имало такъв инцидент като разкри, че в близките дни ще има становище от страна на клуба.
 
„Това, което се е случило с Майкъл Ърл, е много неприятно. Той е получил комоцио вследствие на побоя и лежа два дни в болница. Все още не знаем кога ще се възстанови. Предстои ни разговор с президента Асен Христов. На него ще решим какви действия да предприемем. Знам, че нашият играч не е имал вина за този инцидент и може да си потърсим правата чрез съда. Все пак ние губим от това, че Ърл не играе за Черно море“, коментира Варчев.
 
Относно първата победа на тима, след осем години отсъствие от Европа - над Раднички с 86-79, шефът на „моряците“ сподели, че е доволен от характера, който играчите са показали. „Имаме добри играчи. Представям си отбора така, но с подобрена отборна игра. Все още ни липсват връзките между отделните постове. Кори Макинтош и Атила Сантош показаха много хубави неща. Божович пък демонстрира какво означава сръбската школа. Научен играч, който трябва да получава повече топки, защото има страхотна стрелба. Има голямо бъдеще пред Черно море.“

Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи