Последна контрола за България преди заминаването за Полша


Последна контрола за България преди заминаването за Полша
Последен тест за нашите тази вечер
03-09-2009 10:20

Днес от 18.00 часа в зала Универсиада националният отбор на България ще изиграе последната си приятелска среща преди Евробаскет 2009. Националите ще се изправят срещу шампиона от първото издание на Еврохолд Балканска лига Рилски спортист. В събота сутринта българите пътуват за Вроцлав, където в понеделник е първият им мач срещу отбора на домакините.

В неделя българите се завърнаха от Словения, където изиграха две контролни срещи. В първия мач срещу домакините нашите играха като равни с тях и загубиха едва в края с 80-77. Във втория обаче Гърция ни надигра тотално през второто полувреме и спечели със 100-73. Сега на момчетата на Пини Гершон им остава само да направят последна генерална репетиция преди да се пренесат на полска земя.

За отбора от Самоков пък това ще е първа проверка след началото на подготовката. Момчетата водени от Александър Тодоров тренират от близо месец и след уморителните занимания дойде време да се изправят в мач срещу някой противник. Разбира се, националният отбор е много по-напред в подготовката и резултата едва ли би бил от значение.

Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи