Никола Василев: Целта ни е първата шестица


Никола Василев: Целта ни е първата шестица
(сн. НБЛ)
15-10-2023 12:26 | BGbasket.com

Място в първите шест отбора в първенството след изиграването на втория етап е целта пред Берое. Това призна старши треньорът на тима Никола Василев след убедителната победа като гост на Шумен.

 

"Мисля, че играхме добре. Играчите отговориха добре на геймплана за мача. Изпълниха това, което си говорихме и победата е благодарение на играчите. Целта на Берое този сезон ще бъде първа шестица", заяви Василев.


Водещият реализатор за Берое в мача Даръл Дейвис коментира: "Трябва да отдам заслуженото на моите съотборници, на треньорите.  Играхме здраво, те ме откриваха на свободни позиции и спечелихме този мач като отбор. Намерихме ритъма си в третата част, съотборниците ми ме намираха и аз просто трябваше да вкарам тези изстрели. Ключът за спечелване на мачът днес беше защитата. Ние много държим на нея. Очевидно първият ни двубой не бе от най-добрите в защита, но направихме някои промени, гледахме видео и в течение на сезона трябва да продължим да работим и да намерим нашата идентичност като отбор в защита."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Никола Василев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи