Георги Боянов: За толкова години научих, че трябва да играя на 100% и със сърце


Георги Боянов: За толкова години научих, че трябва да играя на 100% и със сърце
(сн. НБЛ)
19-11-2023 15:25 | Max Sport 2

Баскетболистът на ЦСКА Георги Боянов бе с основен принос за победата на неговия тим срещу Спартак у дома. Ето какво сподели той след срещата:

 

„Доста тройки ни вкараха. Вкарваха откъдето стреляха, това им помогна да се върнат и да се държат. Естествено, и ние сигурно сме го направили с някои грешни решения в защита. Трябва да си направим анализ и да поправим грешките, защото когато ти вкарват толкова трйки, имаш да работиш доста.

 

Изпускахме доста за разлика от тях. Те са добър отбор – имат добри чужденци и класни българи. Те са претендент за призовите места, не са случаен отбор, играят и в чужбина. Ние обаче трябва да гледаме нас и да ставаме по-добри.

 

За толкова години това, което научих като урок е, че трябва да играя на 100% и със сърце. Дали ще направя нещо феноменално или не в статистиката, когато играя така, отборът винаги има тази енергия. Сърце и да се раздаваш на 100 процента - това е най-важното за всеки спортист.

 

Предишния мач го започнахме много зле, днес също 0:9 – нещо, върху което ще продължим да работим. През седмицата треньорите имаха разговор с нас. Тренировъчният процес се промени драстично след загубата от Рилски спортист и наистина се опитваме да подобрим това.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, ЦСКА, Георги Боянов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи