Преслав Пешев: Изпращам най-добрата година в кариерата си до момента


Преслав Пешев: Изпращам най-добрата година в кариерата си до момента
(сн. balkan-basket.com)
31-12-2023 12:19 | Мария Маринова

В навечерието на новата година BGbasket.com се обърна към треньорите на отборите женското първенство, за да кажат каква година изпращат, какво очакват от следващата и да споделят мнението си за настоящото първенство. Ето какво каза старши треньорът на Монтана 2003 Преслав Пешев:

 

- Каква година изпращате?

 

- Изпращам най-добрата година в кариерата си до момента. Успяхме отново да станем шампиони с Балкан и то по безапелационен начин. Получих първия си шанс да бъда старши треньор, след като отборът  на Монтана 2003 ме потърси през лятото, за което съм им страшно благодарен и мисля, че започнахме сезона в правилната посока. А преди няколко седмици бях избран и за старши треньор на националния отбор на България за жени до 20 години, което е огромна чест за мен.

 

- Как виждате първенството до момента?

 

-  Според мен не може да имаме все още реална представа, защото отборите не са показали истинския си потенциал, предвид това, че резултатите не се зачитат. Но мисля, че е по-интересно от миналата година.

 

- Какво си пожелавате за Новата година?

 

- Пожелавам на себе си и всички хора, обвързани със спорта, най-вече много здраве и много щастие. С много труд успехите сами ще дойдат. Обичайте това, което правите и правете това, което обичате.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Монтана 2003, Преслав Пешев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи