Кирил Петров: Пожелавам си да имаме по-добри условия за работа и развитие


Кирил Петров: Пожелавам си да имаме по-добри условия за работа и развитие
(сн. БФБ)
31-12-2023 21:16 | Деляна Кадиева

В навечерието на новата година BGbasket.com се обърна към треньорите на отборите женското първенство, за да кажат каква година изпращат, какво очакват от следващата и да споделят мнението си за настоящото първенство. Ето какво сподели наставникът на Шоутайм Кирил Петров:

 

- Каква година изпращате?

 

Изпращам година с положителни и отрицателни моменти. Имаше смяна на работно място, създаване на нови проекти. Национални отбори и европейско първенство. Неща, които носят смесени чувства - хубави и лоши. Имах здравословни проблеми, които се надявам да съм преборил. Най-важното е, като сложим всичко на кантара, положителните емоции да са повече.

 

- Как виждате първенството до момента?

 

- В първенството до момента се виждат три добри отбора, които са с изравнени сили. И пет равностойни отбора, в който всеки може да победи всеки. За нивото ще кажа, че е много далеч от това на женско първенство. Темата е много дълга, вина имат всички - държава, закони, федерация, клубове, организация, треньори, играчи, медии и.т.н.

 

- Какво си пожелавате за Новата година?

 

За новата година си пожелавам на мен и всички първо да са здрави, защото ако не си здрав, не можеш да направиш нещо от това, което си планирал. Второ - пожелавам си да имаме по-добри условия за работа и развитие, финансови и материални бази. И трето - пожелавам си всяка година да бъде по-успешна от предната и да ставаме по-добри в това, което правим. Но да не забравяме, че преди това трябва да бъдем добри хора.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Шоутайм, Кирил Петров
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи