Васил Евтимов: Към всички любители на баскетбола - бъдете живи, здрави и по-позитивни през 2024!


Васил Евтимов: Към всички любители на баскетбола - бъдете живи, здрави и по-позитивни през 2024!
(сн. НБЛ)
02-01-2024 15:00 | BGbasket.com

В началото на новата 2024 година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво сподели наставникът на лидера в НБЛ Черноморец Васил Евтимов:

 

Каква година изпращате?
- Изпращам една успешна година, която беше изпълнена с много емоции. За първи път в историята на клуба играхме финал и нямаме нито една загуба в зала "Бойчо Брънзов" през 2023-а. А това не е лесно да се постигне всяка година. Надявам се, че сме зарадвали нашите фенове с играта, която показваме във всеки мач.

 

Как виждате първенството до момента?
- Първенството не е по-различно от миналите сезони. Поне на този етап изглежда по този начин. За мен Черно море и Миньор са приятната изненада.

 

Какво си пожелавате за новата година?
- Пожелавам си най-вече да съм здрав, както аз, така и отбора и всички близки хора до мен, които обичам. По-малко контузии, ако може и без никакви, ще е най-добре. Да продължаваме да радваме нашите фенове с добър баскетбол и да продължим силното си представяне до момента. Също така на всички любители на баскетбола - бъдете живи, здрави и по-позитивни през 2024!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи