Двама българи сред MVP на 14-ия кръг в Sesame НБЛ


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн. НБЛ)

04-01-2024 16:14 | BGbasket.com

Двама българи бяха избрани за Най-полезни играчи в мачовете от 14-ия кръг в Sesame Национална баскетболна лига.

 

Алекс Симеонов заслужи приза след силното си представяне при победата на Рилски спортист в Шумен, докато Георги Боянов изведе ЦСКА до успех срещу Миньор 2015 в София.

 

Поредна награда MVP заслужи центърът на Черно море Тича Аверил Ъгба, който помогна на „моряците“ да поднесат изненадата на кръга, побеждавайки шампиона Балкан.

 

Сред най-добрите отново се наредиха още Шон Смит след убедителния успех на неговия Черноморец срещу Спартак Плевен у дома и Даръл Дейвис, допринесъл за драматичната победа на Берое срещу Левски в София.

 

За Най-полезен играч бе обявен и гардът на Ямбол Питър Кис, който се отличи с впечатляващ дабъл-дабъл при победата срещу Академик Пловдив.

 

Наградите се връчват на база статистиката от срещите, а всички отличени получиха бутилка елитно шампанско от винарска изба „Магурата“. Такива ще бъдат връчвани във всеки кръг от сезона в Национална баскетболна лига, като се очакват и допълнителни изненади за Купата и плейофите.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи