Любомир Минчев: Важното е, че показахме друго лице и отношение


Любомир Минчев: Важното е, че показахме друго лице и отношение
(сн. НБЛ)
07-01-2024 09:25 | BGbasket.com

Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев сподели мнението си след трудната победа на неговия тим срещу Черно море Тича у дома:

 

„Процентът стрелба е важен, но за мен по-важното е, че показахме друго лице и друг начин на игра и отношение за разлика от последния мач, който беше срам, както казах тогава. Аз съм доволен от победата, от старанието на играчите. Да, имаше грешки, но винаги има. Единственото, което не ми допадна, беше отново големият брой изпуснати наказателни удари.

 

Във Варна, като играхме, казах, че този отбор, когато е с целия си състав (тогава бяха без Къртис Джоунс), ще бъде много равностоен и доста отбори ще имат проблеми, Балкан загубиха там.

 

Тази къса ротация за нас е проблем, особено в настоящия месец, защото имаме мачове и от Европейската северна лига и сме в цикъл сряда-събота. Трите млади момчета ни помагат, но те не са готови за мачове.“

 

„По-трудно е да играем с къса ротация, но трябва да дадем най-доброто от това, с което разполагаме“, допълни баскетболистът на тима Браянт Томас.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Любо Минчев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи