Евгени Хаджирусев: Надявам се урокът да е научен


Евгени Хаджирусев: Надявам се урокът да е научен
(сн. НБЛ)
14-01-2024 15:12 | Max Sport 2

Баскетболистът на Черноморец Евгени Хаджирусев бе най-резултатен при победата като гост на Ямбол. Ето какво сподели той след срещата:

 

„Смятам, че след почивката решихме бързо развоя на срещата. И двата отбора бяхме с много скъсени състав, но ние продължихме да играем бързо, опитахме се да играем добре в защита, получи ни се всичко през второто полувреме и бързо направихме голяма разлика.

 

Нищо не се е променило, що се отнася до нашето желание и отношение. Ако първото полувреме бяхме вкарали още някоя тройка, още на почивката разликата щеше да е 20. През третата част просто започнахме да вкарваме отвън.

 

Винаги имам забележки към младите. Днес се включиха много добре. Чоков днес бе перфектен, към Илиян имам малко забележки, надявам се следващия мач да се включи по-добре. Пожелавам им да се развиват, да играят със самочувствие и да станат много добри баскетболисти.

 

Силно се надявам урокът от мача с Миньор да е научен. В днешния баскетбол една разлика от 20 точки за три минути може да се стопи. Когато поведеш с толкова, трябва да си още по-фокусиран да задържиш тази преднина, за която си се борил и да не успява другият отбор да я свали под 10, за мен това е ключът."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черноморец, Евгени Хаджирусев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи