Златин Георгиев: Трудно взех решението да напусна Левски, но вече сме в безизходица


Златин Георгиев: Трудно взех решението да напусна Левски, но вече сме в безизходица
(сн. balkan-basket.com)
15-01-2024 19:01 | Деляна Кадиева

Златин Георгиев изигра последния си двубой с екипа на Левски при победата над Академик Пловдив в София. Както BGbasket.com вече съобщи, баскетболистът ще подсили Спартак Плевен, а отново първо пред нашата медия той сподели как се е стигнало до трудното решение за раздяла със "сините" и с какви чувства си тръгва от отбора на сърцето си:

 

"Отивам в Спартак Плевен. Трудно взех решението, но вече сме в безизходица и нямаше как. Надявам се момчетата да компенсират отсъствието ми с взаимопомощ и себераздаване. Мисля, че ще успеят да ме покрият. Оставям си сърцето в Левски. Дано намерят пари и нещата се подобрят. Винаги бих се върнал, когато ме поискат.

 

Засега имам уговорка до края на сезона в Спартак. Ако още играя през следващия сезон, бих се върнал, разбира се. Това е любимият ми отбор, в който съм израстнал и винаги бих играл за него.

 

Искам да им пожелая младите да се развиват колкото се може по-бързо и да играят по-добре. Нека да имат много успехи и да намерят спонсор. Играхме добър баскетбол с тях, 11 мача играхме и загубихме 4 от тях, които бяха наши. Такъв е спортът. Надявам се след победата над Академик нещата да тръгнат напред, да стигнат до много победи и да влязат в шестицата.

 

Напускам Левски с различни чувства - както не ми се ходи, така и това ми е работата. Просто нямаше как. След два месеца уговорки нямаше как да остана повече."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Спартак Плевен, Златин Георгиев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи