Божидар Аврамов: С ЦСКА не се разделихме с лоши чувства


Божидар Аврамов: С ЦСКА не се разделихме с лоши чувства
(сн. НБЛ)
20-01-2024 17:31 | Мария Маринова

Един от най-опитните български баскетболисти в последните години Божидар Аврамов призна, че няма лоши чувства към бившия си вече тим ЦСКА. Гардът се раздели с „червените“, като първо пред BGbasket.com обяви и мотивите за решението си.

„Не сме се разделяли с лоши чувства. Говорихме преди десетина дни, когато те ми предложиха конкретни условия, които не отговаряха на моите очаквания, и съответно не се съгласих“, призна Аврамов, който до момента изигра 11 мача за „червените“, докато очакваше и предложението от клуба.

„Това, което знам е, че са имали среща на ръководството, след което се видях с Росен и той ми предаде какво са му казали. Каквото зависеше от него, той го направи. Беше искрен с мен, за което му благодаря“, обясни още баскетболистът.

Макар мнозина да мислят, че е контузен, Аврамов призна: „Здрав съм и съм в добра физическа форма. Имах някакво леко разтежение на крака, което се оказа, че не е сериозно и вече минаха няколко седмици, откакто отшумя. Както ви казах и по-рано, причината да не се включа в игра от началото на годината, беше от друго естество. Благодаря на играчи и ръководство за всичко и желая успех до края на сезона!“

На този етап Божидар Аврамов е в процес на търсене на нов отбор. „Надявам се, че с агента ми до края на трансферния прозорец ще успеем да намерим най-доброто за мен и за семейството ми. За момента изчакваме“, завърши баскетболистът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, ЦСКА, Божидар Аврамов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи