Прогноза за Миньор 2015 - Левски от 21-ви кръг в Sesame НБЛ


Прогноза за Миньор 2015 - Левски от 21-ви кръг в Sesame НБЛ
(сн. НБЛ)
11-02-2024 09:40 | BGbasket.com

Предпоследният кръг на второто завъртане в редовния сезон в Sesame НБЛ вече е в разгара си, а BGbasket.com продължава традицията да помага на своите читатели с насоки за изхода на двубоите и коефициентите на Sesame.bg, като до момента прогнозите ни имат доста добра успеваемост. Време е да дадем предложенията ни и за днешния двубой между Миньор 2015 и Левски:

 

Миньор 2015 – Левски, неделя, 11 февруари, 13.00 ч. зала „Борис Гюдеров“

 

Едва ли са били много хората, които в началото на сезона са очаквали, че четири месеца по-късно Миньор 2015 ще е пред Левски в класирането и ще е фаворит в мача между тях. Това обаче днес е факт. Много е вероятно е една победа за домакините да ги прати на четвъртфинал за Купата на страната.

 

В състава, освен трайно контузените Александър Милов и Огнен Пантович, няма други отсъстващи. Мачът е в неделя по обяд, което предполага доста фенове в залата, а и името Левски е достатъчен дразнител. Гостите играят според възможностите си, но в последните минути на всичките им срещи отпадат физически. Двубоят предвещава много борба.

 

Предложение за залог: Слаба резултатност – под 151.5 или + 6.5 за Левски

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Миньор 2015, Левски
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи