Даниел Клечков: С много глупави грешки пропиляваме цялото усилие да се върнем


Даниел Клечков: С много глупави грешки пропиляваме цялото усилие да се върнем
(сн. НБЛ, архив)
12-02-2024 22:24 | Мария Маринова

Помощник-треньорът на ЦСКА Даниел Клечков бе този, който говори пред медиите след загубата от Балкан в София. Ето какво сподели след срещата той:

 

„Получи се същото като на мача в Плевен. Допускаме през първото полувреме да ни направят разлика, изразходваме много сили да се върнем в мача, да направим обрат и след това с много глупави грешки пропиляваме цялото това усилие.


В четвъртата част изключително слаба защита – индивидуална, отборна. Допуснали сме 25 точки на бърза атака, няма как да бием така.

 

Определено без чужденците играем много по-бързо, стараем се да играем много по-отборно. Със сигурност изглежда по-добре и в залата и по телевизията, въпросът е, че продукцията трябва да я вдигнем като проценти, за да имаме силно нападение и максимално добра защита с тази ротация.

 

Със сигурност ще е тежко срещу Берое. Няма лесно никъде. В момента всичко е изравнено в цялото първенство, но ще направим максимума поне в този мач да изглеждаме по различен начин.

 

За нас тази пауза за националните отбори е много добра. Надявам се да се освежим малко, да подобрим физическото си състояние и да изглеждаме по-добре във финалния етап.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, ЦСКА, Даниел Клечков
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи