Ивица Вукотич: Нямаме нужния опит за такива мачове


Ивица Вукотич: Нямаме нужния опит за такива мачове
(сн. НБЛ)
16-02-2024 23:58 | БТА

Помощник-треньорът на Миньор 2015 Ивица Вукотич води отбора при загубата от Черно море Тича във Варна, заради наказание на Георги Младенов, а ето какво сподели след срещата:

 

„Предполагам, че се изморихме. Първо искам да пожелая всичко най-добро за отбора на Черно море Тича, да им пожелая успехи в плейофите. Те показаха добър баскетбол през този сезон. Играхме днес добър баскетбол 35 минути, държахме се на две точки, но два пропуснати чисти шута. После не успяхме да се върнем в мача.

 

Искам да поздравя моите момчета за добрата и хубава игра през 35-те минути. Мисля, че ако в предходните мачове бяхме играли по този начин, щяхме да имаме повече победи. Но ние сме отбор, който се гради и искаме тази година да покажем добър баскетбол. Нямаме нужния опит за такива мачове като днес. Смятам, че до края на сезона ще покажем и други неща и няма да се откажем от борбата за плейофите и да завършим на първо или второ място във втората шестица".

 

Баскетболистът на тима Лъчезар Тошков допълни:

 

„Имам спомени от тази зала. Тук тръгна моята професионална кариера, ако мога така да кажа. Радвам се за това, което правят, първо да ги поздравя тях, играха, бориха се, беше доста завързан мач, но както винаги, по едно време не знам какво стана изпуснахме контрол над нещата. И видяхте – стана 15 точки разликата.

 

Уморихме се накрая и особено загубата от Левски, който беше доста важен мач за нас, и може би желанието изгасна. Отбор сме със сигурност, но просто ни е трудно. Нямаме добра успеваемост, много неща бъркаме, но като за първа година отбор - смятам, че това нещо е нормално. Сега има почивка за националния отбор, да поработим по-здраво. Силно се надяваме да се преборим за плейофите. Втората шестица ще бъде доста равностойна, надявам се намерим сили и да успеем да влезем поне в плейофите. За Купата е ясно, че не успяхме".

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Миньор 2015
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи