Прогнози за последните мачове от Sesame НБЛ преди Купата


Прогнози за последните мачове от Sesame НБЛ преди Купата
10-03-2024 10:21 | BGbasket.com

Последни мачове преди турнира за купата на България. В единия от тях един срещу друг застават два от основните фаворити за трофея, а в другия най-слабо представящите се отбори напоследък. BGbasket.com продължава традицията да помага на своите читатели с насоки за изхода на двубоите и коефициентите на Sesame.bg. Очаквайте и прогнозите за четвъртфиналите, полуфиналите и финала на турнира, който е в края на следващата седмица в Бургас.

 

Рилски спортист – Спартак Плевен, неделя, 09 март, 13 часа, Арена Самоков

 

До момента си размениха по една победа през сезона, но битките им бяха доста оспорвани. Повече проблеми от здравословен характер има в състава на гостите, докато техните опоненти са с най-доброто, с което разполагат до края на сезона. За отбелязване е, че мачът ще бъде свирен от един от най-добрите ни съдии Венцислав Великов, който не е ръководил двубой на Рилски спортист от полуфиналите миналия сезон.

 

Предложение за залог: хендикап +6.5 за Спартак.

 

Миньор 2015 - Берое, неделя, 09 март, 19 часа, зала „Борис Гюдеров“

 

Ако сега не спечелят домакините, много е вероятно да се натрупа още по-голямо напрежение при тях, което да доведе до проблеми за треньора Георги Младенов. Този мач срещу раздирания от проблеми от всякакво естество Берое идва в отличен момент за Миньор 2015. Освен трайно контузените в пернишкия състав, няма други отсъстващи. За Берое може да се завърне центърът Седариан Рейнс. Ако той пак не играе, всички останали играчи на тима ще са с височина под 2 метра. Много букмейкъри отново не искат да рискуват с коефициенти на мач на Берое.

 

Предложение за залог: Победа за Миньор 2015, но с малка резултатност в двубоя.

 

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи