Любомир Минчев: В края не знаехме какво трябва да правим


Любомир Минчев: В края не знаехме какво трябва да правим
(сн. balkan-basket.com)
10-04-2024 22:17 | Мария Маринова

Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев смята, че след загубата от Балкан отборът му вече трудно може да се бори за второто място в Sesame НБЛ. Пред BGbasket.com той обясни и причините за поражението в Ботевград:

 

„Ако трябва да бъда честен, накрая това, което не направихме, беше последното ни нападение – не отстрани аута, а преди това, когато 37 секунди преди края влязохме и не знаехме какво трябва да направим. Едни знаеха едно, други бяха решили друго. В началото мислех, че гардът е виновен, но в съблекалнята разбрах, че друг е променил и просто стана разнобой. Без добра организация няма как.

 

Не е само до това да се нагодим, но и това го има. Преди него обаче е това, че играчи не са тренирали повече от 20 дни. Нормално е те да не са във форма, но това не означава, че трябва да не играят. Трябват им и мачове, не само тренировки. Няма за кога толкова да ги чакам, вече идват плейофите. Бях търпелив, знам много добре и разбирам, че това е проблем – основни играчи, които не са във форма.

 

Докато пътувах, гледах програмата и на Рилски. Могат да допуснат изненада, но не вярвам, трудно е. Днес трябваше да победим, за да можем да стоим с шанс за второто място. Няма значение обаче, плейофите са друго нещо, първо да стигнем до полуфинал."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Любо Минчев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи