Росен Барчовски: Правим много грешки


Росен Барчовски: Правим много грешки
(сн. НБЛ)
13-04-2024 19:10 | Max Sport 2 | BGbasket.com

ЦСКА преклони глава в Топ 6 на Sesame НБЛ за трети пореден път. Пред своя публика „армейците“ преклониха глава срещу Черноморец със 78:94. Старши треньорът Росен Барчовски обърна внимание на грешките, които „червените“ допускат.

 

Има разлика в класите и в дължината на състава. Комбинация и от двете, липсват ни по-добри и по-голяма бройка играчи, особено в второто. Опитваме се да го компенсираме, но не стига. Относно играта, имаме една слабост, правим много грешки и от тях допускаме много лесни кошове. Имаме 19 грешки, от които сме получили 32 точки. Оттук-нататък няма какво да се коментира повече. Когато дадеш на най-добрия отбор в България на този етап…4 мои прекъсвания започват с 4 грешки, все едно всяко прекъсване е грешка. Преди да започне идеята, която искам, гостите ни взимат топката. Това се случва четири пъти поред. Когато получим 94 точки в нашата зала, няма какво да коментирам, но има и хубави неща. В дълго време от мачовете играем добре, правим хубави неща, играят млади български момчета. Има и хубави работи.

 

"Зоновата защита даде резултат. Не знам до колко ще я изпозлваме. Трябва да ограничим грешките и слабостите с 10, 15 процента. Ние с 50% не можем и играч като Васил Бачев да влезе във форма, както и да е здрав до края, защото в него има голям потенциал.“

 

Прецених Венцислав Петков да не започне мача. Няма нищо сериозно относно неговото състояние“, завърши Барчовски.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЦСКА, Росен Барчовски, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи