Прогнози за мачовете в петък от 31-ви кръг в Sesame НБЛ


Прогнози за мачовете в петък от 31-ви кръг в Sesame НБЛ
19-04-2024 10:35 | BGbasket.com

Предпоследен кръг за този сезон в Sesame НБЛ. Очаква се той да сложи окончателно точка на въпроса относно осемте отбора, които ще участват в плейофите. При определени обстоятелства може да станат ясни и точните четвъртфинални двойки. По традиция BGbasket.com ще предостави на вас, нашите читатели предложения за залози, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg. От началото на годината, когато дадохме старт на тази рубрика, имаме доста добра успеваемост.

 

Берое - Шумен, петък, 19 април, 17 часа, Общинска зала Стара Загора

 

Този мач със сигурност ще го има само на живо. Домакините отдавна доиграват сезона, като са в серия от 11 загуби и за тяхна радост, скоро първенството свършва и всеки ще си тръгне по пътя. Победителят в двубоя е ясен. Разликата в резултата също ще е голяма. Всичките съперници на домакините във втората шестица редовно вкарват на Берое по 100 точки.

 

Предложение за залог: Шумен да вкара над 100 точки.

 

Черноморец – Балкан, петък, 19 април, 19 часа, зала „Бойчо Брънзов“

 

Дербито на кръга между два отбора, които почти сигурно ще се срещнат и на полуфиналите. Черноморец бе в пълен състав при победата над ЦСКА, като чужденците вкараха над 60% от точките. Тимът играе зрелищно и резултатно. Това е последното домакинство в редовния сезон и със сигурност амбициозният треньорски щаб ще иска да запази нулата в графата загуби. Балкан бе без капитана си Димитър Димитров при успеха над Черно море, но се очаква той да е на линия за гостуването в Бургас. Контузия в мача обаче получи Ерик Адамс. Старши треньорът Васил Христов записа пет поредни победи при дебюта си на този пост.

 

Предложение за залог: Първо полувреме/краен резултат – 1/1.

 

Спартак Плевен - ЦСКА, петък, 19 април, зала „Балканстрой“

 

Мачът е по-важен за домакините, които при две загуби до края на сезона, може да отстъпят третото място. Със сигурност треньорът Любомир Минчев предпочита в полуфиналите отборът му да гостува в Самоков, а не в Бургас, защото край морето претърпя вече три загуби, две от които бяха много тежки. Талиб Зана не игра при победата над Рилски спортист. В ЦСКА отдавна играят без напрежение, защото никой не може да ги измести от петото място. Всички са на линия. В миналите два мача тимът вкара точно по 78 точки. Заради скъсената скамейка ЦСКА не успява да издържи до края.

 

Предложение за залог: Спартак да вкара над 88.5 точки

 

Академик Пловдив – Миньор 2015, петък, 19 април, зала „Сила“

 

Шансовете някой от тях да играе в плейофите са повече на теория, отколкото на практика. Проблемите от небаскетболно естество се отразяват на представянето на домакините, но трябва да се отбележи, че те все пак победиха Ямбол миналия кръг в мач, след който станаха големи скандали. Дали има наказания се пази в тайна по неясна причина от ръководните фактори. Треньорът на Академик Йордан Янков има доста къса скамейка, но ще може да разчита на всичките си здрави играчи, а те са малко. Джъстин Маккол вече се прибра в САЩ и едва ли ще се върне. Джералд Лидел също едва ли ще играе повече, въпреки че още е в Пловдив. Миньор 2015 е с три поредни победи, което през този сезон не беше му се случвало.

 

Предложение за залог: Общ брой точки под 162.5.

 

Левски - Ямбол, петък, 19 април, 19 часа, зала „Триадица“

 

Българско дерби. За пръв път от години в България ще излязат два отбора, където има само български играчи. Домакините ще са без контузения Момчил Кадиев, а гостите без наказания Николай Михайлов. С оглед скъсения състав на Ямбол ще е много трудно. Победителят в двубоя почти сигурно ще спечели правото да играе в плейофите. Левски е отборът, който прави най-много асистенции във втората шестица, прави най-малко грешки и има най-много отнети топки.

 

Предложение за залог: Победа за Левски.

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи