Прогноза за Балкан - Рилски спортист от Sesame НБЛ


Прогноза за Балкан - Рилски спортист от Sesame НБЛ
30-05-2024 12:05 | BGbasket.com

Рилски спортист и Балкан се изправят един срещу друг в четвърти мач от финалната серия в Sesame НБЛ. BGbasket.com ще продължи до финалния ден да предлага на своите читатели идеи за прогнози.

 

Балкан - Рилски спортист, четвъртък, 30 май, 19:00 часа, „Арена Ботевград“.

 

Рилски спортист загуби болезнено с точка разлика първия мач в Ботевград, след като Майкълин Скот пропусна кош за титлата със сирената. Предимството обаче продължава да е на страната на тима от Самоков, който води с 2-1 в серията и с изключение на Крис Минков, всички останали са здрави и на линия за срещата.

 

От друга страна Балкан бе без капитана си Димитър Димитров в предишния двубой, който бе опериран заради счупен нос. Инцидентът с него обаче даде допълнителна мотивация, както на отбора му, така и на феновете на „зелените“, а всички се надяват той да може да играе в мач №4, ако състоянието му позволява.


До момента през сезона домакинството продължава да е ключов фактор в двубоите между двата тима, като никой не е успявал да спечели като гост.

 

Предложение за залог: 1-ва четвърт Балкан

 

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Рилски спортист
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи