Джон Флорвиъс: Трудно е да се опише с думи


Джон Флорвиъс: Трудно е да се опише с думи
(сн. НБЛ)
01-06-2024 14:00 | BGbasket.com

Джон Флорвиъс помогна на Рилски спортист да пренапише своята история и да спечели първата си титла в Sesame НБЛ. Както е известно, американецът стартира своя втори пореден сезон в родния елит с екипа на Левски, но в средата на декември облече екипа на „скиорите“. Центърът определено намери своето място и допринесе за триумфа във финалната серия след 3:1 победи срещу Балкан.

 

33-годшният баскетболист използва своя профил в Instagram, където сподели емоционално послание. Ето какво написа 211-сантиметровият гигант:

 

 

Огромни благодарности на всички мои съотборници, треньори и ръководство за това. Обичам ви от дъното на душата си. Какво пътешествие само. Всеки може да говори каквото си иска, но спечелването на титла не е лесна работа. Когато си преминал през адски много тренировки, мачове, видео сесии, фитнес, пътувания и си жертвал толкова много, за да си на върха, това е невероятно чувство. И може да го разберете, само ако преминете през него. Това е лудост.

 

Това е моята първа шампионска титла. Посвещавам я на всички момчета, с които съм излизал на воини на паркета с бившите ми отбори и накрая не съм печелил нищо сезон след сезон Тя е и за тези, които продължават да вярват в мен и да ме подкрепят, давайки ми градивна критика, помагайки ми да остана мотивиран и да продължавам напред. Много играчи преминават през кариерите си без да спечелят титла, това е тежката реалност. Аз уважавам усилията и преминавам през всичко. Най-сетне спечелих титла, сега гледам по съвсем различен начин на усилията ми и играта ми. Трудно е да се опише с думи, но това е за вас.

 

Припомняме, че роденият във Форт Майърс играч стана носител на Суперкупата на България със „сините“, като бе избран за MVP на мача. Флорвиъс остави на сметката си средни показатели от 10.8 точки и 5.9 борби с екипите на Левски и Рилски за 46 мача във всички турнири през изминалия сезон.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Левски, Джон Флорвиъс, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи