13 имена водят подготовка с Рилски


13 имена водят подготовка с Рилски
(сн. НБЛ)
18-08-2024 11:13 | Веселин Михайлов

Рилски спортист даде ход на своята подготовка за новия сезон. Селекцията на Любомир Киров се завърна обратно в „Арена Самоков“ по-рано тази седмица. Това потвърди президентът на клуба инж. Петър Георгиев пред BGbasket.com.

 

13 имена водят подготовка с действащите шампиони в Sesame НБЛ. Това са капитанът Чавдар Костов, Алекс Симеонов, Александър Янев, Деян Карамфилов, Мирослав Васов, Христо Бъчков, Алън Арнет и Борислав Николов, които останаха в отбора за още един сезон. Част от тренировъчния процес са и две от новите попълнения - ЛаКуинси Ридоу и Джордан Сешън, а останалите са юноши на клуба.

 

От редиците на Рилецо липсва само третото ново попълнение - Юре Планинич, който все още не се намира на българска земя и се очаква да се присъедини към подготовката в близко бъдеще. На този етап селекцията е завършена.

 

Както е известно, самоковският тим има планирана контрола срещу Пелистер. Проверката със северномакедонците ще се състои на 1 септември в Самоков.

 

Припомняме, че Рилски ще участва в квалификациите на Шампионската лига, а ако не успее да си проправи път до редовния сезон, ще продължи своето участие директно в груповата фаза на ФИБА Къп.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи