Черно море подписа с първо чуждестранно име


Черно море подписа с първо чуждестранно име
(сн. Instagram)
22-08-2024 21:14 | BGbasket.com

Черно море Тича затвърди тенденцията, че е най-активният отбор през настоящата седмица в Sesame НБЛ. „Моряците“ добавиха към селекцията си своето първо чуждестранно и общо трето ново попълнение за лятото. Екипът на варненския тим ще носи Дехуан Граф, обявиха официално от клуба тази вечер. Американецът ще показва на какво е способен за Черно море през сезона, който предстои.

 

 

 

През миналата кампания гардът се изявява в Голдън Или. Граф записва средно по 5.8 точки, 2.3 борби и 2.9 асистенции за 31 мача в косовското първенство, а в Лига Уника има по 3.3 точки, 3.0 овладени под двата ринга топки и 1.7 завършващи подавания за 3 двубоя. За родения в Шарлът играч това се оказва втори престой в Голдън Или след този през 2021/2022.

 

Досега 31-годишният баскетболист е трупал опит още в хърватския Алкар, германския Кирххайм Найтс, украинския Харковски Соколи и косовския Башкими. На колежанско ниво 185-сантиметровия плеймейкър играе за Флорида Глъф Коаст Юнивърсити и Централния Университет на Северна Каролина.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Дехуан Граф, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи