Филип Виденов провери ремонта на залата в Ямбол


Филип Виденов провери ремонта на залата в Ямбол
(сн. Валентин Ревански)
23-08-2024 14:42 | BGbasket.com

Изпълнителният директор и към момента изпълняващ длъжността президент на Българската федерация по баскетбол Филип Виденов посети Ямбол по покана на ръководството на местната Община във връзка с ремонта на зала "Диана".

Основната тема на срещата беше да се дадат насоки относно изискванията на федерацията за игралното поле и най-важното – за необходимостта от неговото разширяване, за нормалното провеждане на представителните мачове на баскетболния отбор. С Филип Виденов беше уточнено как да бъдат изпълнени изискванията, така че игралното поле да бъде разширено според стандартите на БФБ, без да се налагат големи конструктивни промени, разкри кметът Валентин Ревански.

На срещата присъстваха и представители на ръководството на БК Тунджа, треньорът Иван Чолаков, проектанти, заместник-кметът по строителството на община Ямбол, както и дългогодишни спортни дейци, свързани с развитието на баскетбола в региона.

Преди започването на ремонта в спортната зала беше проведена среща с Георги Глушков, който в момента заема поста служебен министър на младежта и спорта.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи