Деана Стояновска: Имам големи амбиции


Деана Стояновска: Имам големи амбиции
(сн. fiba)
29-08-2024 15:30 | BGbasket.com

Деана Стояновска ще се доказва в чужбина. Националката до 20-годишна възраст подсили редиците на КАРА Трутнов, където ще се подвизава от новия сезон. Пред официалния сайт на тима от Трутнов гардът сподели, че няма търпение за новото предизвикателство и че има големи амбиции.

 

Очаквам с нетърпение да се срещна моите нови съотборничи и заедно да постигнем добри резултати. Работата в екип е на първо място, тя е най-важната за мен. Обичам да играя като плеймейкър и атакуващ гард. Помага ми да се представям по-добре това да бъда бърза, дисциплинирана и отборен играч. Моето желание е да подобря всички тези елементи. Имам големи амбиции, затова давам най-доброто от себе си по време на тренировките и мачовете“, заяви Стояновска.

 

Трансферът на българката коментира и Петър Капитулчин, който е мениджърът на отбора от Трутнов.

 

Деана е млада и талантлива баскетболистка, която след като спечели титлата в България, търсеше по-добро първенство, където да продължи да развива своя потенциал. Ние вярваме, че тя ще бъде добро попълнение за нашия отбор и в същото време ще израства, макар че разбираме какъв е рискът да играе за първи път в чужбина на такава млада възраст. Нейното предимство със сигурност е в това, че може да играе на позиции 1 и 2, както и опитът, който е придобила в българското първенство и с националните отбори за подрастващи“, поясни Капитулчин.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Деана Стояновска, КАРА Трутнов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи