Павлин Иванов: Вярвам, че можем да бъдем добра изненада


Павлин Иванов: Вярвам, че можем да бъдем добра изненада
(сн. basquetmenorca.com)
30-08-2024 11:07 | BGbasket.com

Павлин Иванов вярва, че новият му тим Менорка може да бъде приятна изненада в испанската ЛЕБ Оро през този сезон. Това сподели националът на специално събитие, на което от клуба официално го представиха.

 

„Наистина не знам какво да очаквам, защото все още не познавам лигата толкова добре. Работим усилено, работната етика на играчите е на високо ниво, така че вярвам, че можем да бъдем добра изненада. Играчите са готови да се състезават и да стават по-добри, в добра форма са и мисля, че с времето ще става по-добре и по-добре“, заяви Иванов.

 

„Само от три дни сме тук, но позитивното, което виждам е, че всички работят усилено. Вярвам, че ако го правим, ще имаме добри резултати“, каза още той.

 

„Засега всичко е наред. Имахме време да се разходим, да пием кафе от време на време и да отидем на плажа. Щом семейството ми е добре, и аз съм. Те се забавляват, всичко е наред засега. Тренираме много и все още не съм имал време да посетя други места наоколо“, отбеляза капитанът на националния ни тим.

 

В Менорка той ще бъде съотборник с друг българин – Емил Стоилов. „Емил ми каза много неща за феновете, нямам търпение за първия мач пред тях“, добави Иванов.

 

В средата на септември двамата ще имат възможност да се изправят срещу Реал Мадрид и Варезе на приятелски турнир.

 

„Ще опитам да се забавлявам, защото това са страхотни отбори. Ще бъде трудно срещу тях, но по-добре така“, смята Иванов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Павлин Иванов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи