Шест контроли за Шумен преди старта на сезона


Шест контроли за Шумен преди старта на сезона
(сн. НБЛ, архив)
13-09-2024 12:45 | BGbasket.com

Шумен ще има натоварена програма преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ. Баскетболистите на Янко Янков ще изиграят максимум шест контроли по време на своята подготовка, която вече стартира. Това обявиха от клуба чрез своя официален сайт.

 

„Жълто-зелените“ ще стартира с проверките още утре (събота), когато ще приемат Черно море Тича в „Арена Шумен“ от 18:00 часа. Четири дни по-късно шуменският тим ще домакинства на Ямбол в приятелски мач, който също ще започне в 18:00 ч. На 21 септември (събота) отборът от Шумен ще има визита на Спартак Плевен.

 

След това за момчетата на Янков предстои участие на Черноморските игри, които ще се проведат във Варна в периода 26 и 27 септември. В първия ден „жълто-зелените“ ще спорят с Академик Бултекс 99 от 19:30 ч. във втория полуфинал. Ден след това ще играят в мача за третото място или на финала.

 

Според информацията в края на месеца за отбора се предвижда още една проверка, но съперникът, часът и мястото ще станат ясни на по-късен етап. Както е известно, Шумен ще открие новия сезон в родния елит с домакинство на Рилски спортист. Първенството стартира на 5 октомври.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Шумен, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи