Ново име под коша на Балкан


Ново име под коша на Балкан
(сн. Instagram)
16-09-2024 11:56 | BGbasket.com

Балкан даде старт на настоящата седмица с новина. „Зелените“ добавиха ново име под своя кош, което е четвърто чуждестранно и общо шесто в лятната им селекция. Сред стълбовете под двата ринга за тима от Ботевград ще бъде Тайър Маршал, анонсираха днес официално от клуба. Американецът ще демонстрира своите качества с екипа на действащите вицешампиони в Sesame НБЛ през сезона, който предстои.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BC Balkan 🏀 (@balkanbotevgrad)

 

 

Той даде старт на 2023/2024 в Спортинг и до известна степен познава постановката в Ботевград, тъй като с португалците игра именно срещу Балкан в груповата фаза на ФИБА Къп. Роденият във Филаделфия играч обаче се разделя с португалците и впоследствие става част от Пардубице, където остава добри впечатления при чехите. Маршал записа средни показатели от 8.0 точки, 5.0 борби и 1.6 асистенции за 17 мача в елита на Чехия.

 

Преди това 27-годишният играч преминава през португалските Имортал и Оваренсе, френския Калвадос и Анталия Гюнеси. Между 2016 и 2020 година 205-сантиметровият баскетболист трупа опит в Райдър Юнивърсити.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Тайър Маршал, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи