Прогнози за последните два мача от третия кръг в Sesame НБЛ


Прогнози за последните два мача от третия кръг в Sesame НБЛ
20-10-2024 09:15 | BGbasket.com

Последните два мача от третия кръг в Sesame НБЛ ще се изиграят днес. В единия имаме явен фаворит, а другият противопоставя отбор със стопроцентов актив срещу тим без победа до момента. Ще продължим да се опитваме да помагаме на нашите читатели при прогнозите им за двубоите, като коефициентите са на бетинг оператора Sesame. Коефициентът на нашите предложения е минимум 1.50. Пускаме прогнозите ден за ден, когато Sesame публикува своите коефициенти.

 

Шумен – Берое, неделя, 13.00 ч. Арена Шумен

 

Домакините тръгнаха с две поражения, но по-неприятното за треньорския щаб е, че те дойдоха от отбори, които са от класата на Шумен. Тимът все още не е сработен, тъй като се разчита предимно на чужденци, а те са нови и все още им трябва време да се адаптират. Интересното е, че изцяло нов пък е съставът на Берое, но там треньорът Клечков успява да извлече максимума от своите играчи до момента. На 22 април е последната победа в официален мач за домакините.

 

Прогноза: Под 171.5 общ брой точки.

 

Левски – Рилски спортист, неделя, 17.00 ч. зала „Триадица“ София

 

Със сигурност младите играчи в състава на Левски ще дадат всичко от себе си за добро представяне, но се очаква Рилски спортист да продължи победната си серия в нашето първенство за разлика от европейските турнири, където претърпяха второ поражение през седмицата и сега ще опитат да се реваншират. „Сините“ баскетболисти са отборът с най-малко технически грешки до момента, но гостите са с 10 поредни победи над Левски. Ако играят до края на пълни обороти, със сигурност ще спечелят с разлика.

 

Прогноза: Победа за Рилски спортист с над 13.5 точки.

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи