Черно море започна подготовка


Черно море започна подготовка
06-08-2007 13:57

Бронзовият медалист от изминалото баскетболно първенство Черно морe ИГ започна подготовка за предстоящия сезон днес. Спас Натов изведе момчетата си за първа тренировка на плажа в морската столица, като баскетболистите играха футбол и тичаха по пясъка.
Атанас Радев, Александър Боич и Синиша Аврамовски бяха играчите, които не се появиха на лагер-сбора във Варна, като и тримата няма да играят за „моряците” през следващия сезон. Сърбинът Боич е изявил твърде сериозни финансови претенции към ръководството на варненци, заради което двете страни се разделиха. Аврамовски игра като преотстъпен в Черно море от ЦСКА миналата година, и със сигурност няма да се върне край морето. Атанас Радев пък вече си намери италиански отбор и заминава за Апенините в края на месеца.
Напускането на тримата високи състезатели определено ще създаде проблеми на Спас Натов, тъй като той ще може да разчита единствено на юношата на клуба Николай Колев на поста център. Натов коментира, че ще се търси още един играч за позицията, но тимът ще разчита предимно на младите състезатели от школата. Четирима юноши на тима в момента са с националния отбор в тази възраст на Европейско първенство в Испания.
Единственото ново попълнение на Черно море до момента е бившият баскетболист на Спартак МВР и Дунав Симеон Ценов. За още една година в отбора ще остане и ветеранът Левен Белберов, който бе спряган за трансфер в Русе.
Черно море ще води подготовката си изцяло във Варна, като все още не са ясни контролите, които тимът ще изиграе преди старта на първенството.

Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи