Мъжкият Рилски спортист губи контрола от Черкаски Мавпи


Мъжкият Рилски спортист губи контрола от Черкаски Мавпи
Гурев с 18 точки за Рилецо
17-08-2008 19:52

Мъжкият състав на Рилски спортист изигра пърата си контролна среща от началото на подготовката за новия сезон. В Арена Самоков в града те бяха победени от силния украински тим на Черкаски Мавпи със 68-74.
 
Отборът на гостите, който се намира на подготовка в Самоков игра в турнира на ФИБА Европа миналата година и дори стигна до 16-те най-добри в елиминациите.
 
Състезателите на старши треньора Александър Тодоров доминираха през първото полувреме и на почивката водеха с 35-28. Слаба трета четвърт обаче обърна резултата в полза на гостите и след 30 минути игра те имаха 7 точки преднина (49-56).
 
Четъвртата част също бе разделена на две - първо домакините поведоха със 66-60, но след това гостите завършиха мача със серия от 14-2 и заслужено победиха.
 
Дебют за Рилски спортист направиха новите попълнения в тима от Самоков – Травис Питърсън, Драгослав Папич, Иван Николов и Богдан Боев. Отсъстваше единствено сърбина Бранислав Миркович, който има лека контузия.
 
Най-много за отбора от Самоков вкара Александър Груев – 18 точки, а Питърсън и Папич добавиха по 11.  
 
Рилски спортист започна най-рано подготовката си за новия сезон, а освен в Националната лига те ще участват и от есента в Балканската лига.

Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи