Иван Лилов: Това ни е най-сладкият успех


Иван Лилов: Това ни е най-сладкият успех
(сн. balkan-basket.com)
09-11-2019 21:32 | Мария Маринова

Баскетболистът на Берое Иван Лилов имаше основен принос за драматичния обрат срещу Балкан в Ботевград. Гостите спечелиха срещата след по-силно първо полувреме, а според него именно затова победата е по-ценна.

 

„Може би това ни е най-сладкият успех, особено след като ги бихме за 20 минути. През първото полувреме имаше един отбор на терена, а през второто друг. През второто полувреме играхме като по учебник. Имахме мотивация, защото беше излагация това, което правехме през първото полувреме. И в началото бяхме мотивирани, но не ни се получаваха нещата. През второто полувреме все едно бяхме друг отбор. Това е нашият път и се надявам да не е само за тези 20 минути днес“, заяви Лилов.

 

Той бе категоричен, че отборът му не е спирал да вярва в победата, въпреки че на моменти изоставаше с 21 точки: „Никога не губим вяра. Ако някой спортист губи вяра, по-добре да не се занимава със спорт. Вярвахме до края, че ще успеем. Отборната защита и отборната игра в нападение ни направиха победители.“

 

Лилов се надява Берое да покаже характер и в предстоящия мач с Рилски спортист. „Надяваме се Александър Янев да се възстанови и да ни помогне, защото днес имахме много малка ротация. Целта ни е да сме на финал, така че се хвърляме срещу Рилски спортист в какъвто и състав да сме. Показахме, че и без най-добрия играч можем да играем“, каза още той.

 

„Чувствам се добре, във физическа и психическа форма. Днес бях аз, утре се надявам да е някой друг и да можем да победим Рилски спортист“, завърши баскетболистът.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Иван Лилов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи