Васил Бачев: Знаехме, че ще е трудно срещу Балкан


Васил Бачев: Знаехме, че ще е трудно срещу Балкан
(сн. balkan-basket.com)
05-01-2020 21:09 | Мария Маринова

Капитанът на Академик Бултекс 99 Васил Бачев очаквано бе разочарован след поражението от Балкан в Ботевград. Той обясни и какво не достигнало на неговия тим срещу шампионите.

 

„Първо искам да поздравя Балкан за победата. Това е един от най-добрите отбори в лигата. Знаехме, че ще е труден мачът. Започнахме лошо, после ни поведоха с 20 точки. Успяхме да се върнем до някаква нормална разлика и дотам ни стигнаха силите явно“, заяви Бачев.

 

„Със сигурност Асен Николов щеше да ни помогне в някои отношения“, коментира баскетболистът във връзка с наказанието на старши треньора на тима.

 

В следващия кръг Академик Бултекс 99 приема Рилски спортист. „Ще дадем всичко от себе си. Ние във всеки мач излизаме за победа. Надявам се да зарадваме публиката. Ние вкъщи играем по-добре този сезон, така че се надявам това да помогне и да победим“, заяви Бачев.


Той коментира и възможността за привличането на нов играч в отбора. „Може би, ако имаме още един човек в състава, ще е по-добре, защото външните играчи се изморяваме. Вече зависи и какъв играч ще дойде.“


Бачев не се ангажира с прогнози за това докъде може да стигне отборът му в Националната баскетболна лига и в турнира за Купата. „Има време, сезонът е дълъг. Излизаме да бием във всеки мач“, лаконичен бе той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Бултекс 99, Васил Бачев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи