Михаил Михайлов разкри какви данъци плаща Балкан


Михаил Михайлов разкри какви данъци плаща Балкан
(сн. LAP.bg, архив)
12-01-2020 16:32 | botevgrad.news

Президентът на Балкан Михаил Михайлов категорично отрече обвиненията на благодетеля на Левски Лукойл Валентин Златев, че неговият клуб укрива данъци. Той разкри и какви суми плащат шампионите за осигуровки.

 

“Манипулация е казаното от Валентин Златев, особено сега преди мачовете с Левски, както и преди първенството за Купата на България“, заяви Михайлов пред botevgrad.news.

 

Валентин Златев: Не може ние да плащаме данъци от 367 хиляди, а други клубове по 4000

 

Балкан с позиция за думите на Валентин Златев

 

Той цитира справка през последния месец, спрямо която Балкан е превел по трудови договори сумата 13 059 лв. за осигуровки, като в тях не са включени суми по гражданските договори.

 

„Само това показва, че тези 4 хил. лв, които се споменаха, са абсолютна измислица. Не зная г-н Златев откъде ги цитира тези цифри, но това което посочих, е самата истина.“, добави Михайлов.

 

По думите му финансовият отчет на БК Балкан предстои да излезе. Той се публикува в Търговския регистър и според Михайлов, когато излезе, той ще бъде публично достояние.

 

„Не виждам къде е проблемът. Нормално е Лукойл да плаща най-много пари, те са най-платеният отбор . Четири или пет играчи от техния отбор получават заплати, колкото целия наш клуб“, каза още президентът на Балкан.


Обвиненията на Валентин Златев бяха и една от причините феновете на „зелените“ да излязат днес на мирен протест на язовир „Бебреш“ под наслов „Не пипайте играта. Проблемът е водата“.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи