Лъчезар Коцев: На този етап нямаме сили за повече


Лъчезар Коцев: На този етап нямаме сили за повече
(сн: Елена Бойчинова, БФБ)
09-03-2021 20:45 | Мария Маринова

Старши треньорът на Шампион 2006 Лъчезар Коцев погледна реално на огромната разлика между тима му и Берое Стара Загора след полуфинала между двата тима за Купата на България.

 

"На този етап нямаме сили за повече, мисля, че най-важното бе, че поиграха всички деца. Ние сме с най-младия състав тук. Да се надяваме, че утре ще покажем по-добра игра," коментира за BGbasket.com Коцев. "Сблъскаха се с едни от най-добрите баскетболистки, това е част от тяхното израстване. Надявам се след време част от тези момичета ще играят наистина на високо ниво и ще защитават интересите на националните отбори. На този етап още са далече, но след година-година и половина се надявам да са вече на ниво жени."

 

За предстоящия утре мач за третото място, той отбеляза: "Очаквам да се хвърлим повече. Въпреки че в Славия има много опитни състезателки и треньори, днес момичетата бяха по-обременени, мисля, че утре ще са по-спокойни и ще покажат по-добра игра."

 

"Поставихме си цел да сме между първите четири отбора и това е факт. И другата цел е, когато отидат да играят със своята възраст, да си личи натрупаният опит при жени," допълни той за първенството.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Шампион 2006
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи