Константин Папазов: Грешките ни бяха недопустими


Константин Папазов: Грешките ни бяха недопустими
(сн: НБЛ, архив)
26-04-2021 21:48 | Макс спорт 2 | BGbasket.com

Константин Папазов сподели, че отборът му е избягал от напрежението на Мач №3, след победата на неговия Левски Лукойл срещу Ямбол и класирането с 2-0 на полуфинал.


"Ямбол игра през цялото време на ръба на риска, а ние се подведохме по тяхното темпо. Фантастичен мач на Лилов, но изпусна решаващата стрелба. Имаме 20 точки предина и изключително пропадане след това. Те през цялото време акцентираха върху игра на транзиция, с ниска четворка.

 

Вероятно при нас може да е паднала концентрацията, но този резултат в третата част е непонятен за мен. Всички неща, които се случиха, като грешки от наша страна, са недопустими. Щяхме да сме фаворит при един трети мач, но напреженето щеше да е върху нас. Не мога да съм недоволен от нападението щом сме вкарали 102 точки. Добър тактически ход на Тони, бе ясно, че с Левски няма как да се надиграват, и на 99% си свършиха работата.


Не очаквахме Иван да е толкова високопроцентен, благодаря му направо за този последен шут. Нямаше да са ни спокойни дните до четвъртък, ако бяхме загубили.

 

Когато Любо Минчев е треньор на някой отбор, не може да се отписва този отбор. Вероятностите са повече Балкан да е полуфиналист, смятам, че те имат доста добри изпълнители в подкошието."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи