Димитър Димитров: Никой от нас не мисли, че ще бием Левски 3-0


Димитър Димитров: Никой от нас не мисли, че ще бием Левски 3-0
(сн. balkan-basket.com)
04-05-2021 22:04 | Мария Маринова

Балкан загуби първия мач от полуфиналната серия с Левски Лукойл, но капитанът на „зелените“ Димитър Димитров вярва, че нищо в нея не е загубено. Ето как той коментира поражението на неговия тим днес:

 

„Изпуснахме някои отворени стрелби в края, направихме някои грешки от прибързване. Когато направихме серия 16-0, трябваше да запазим тази енергия, но не съумяхме да се възползваме от това. Мисля, че се дължи просто на шанс. Това е първият мач. Не можем да правим големи драми от тази загуба. Борихме се докрай. Остават още мачове. Надявам се следващия да го вземем.

 

Със сигурност ще е трудно да държим цял мач това темпо от третата част, но сме длъжни да опитаме да го направим, колкото се може в по-дълъг период. Нямаше умора.

 

Не успяхме да се възползваме от момента, в който направихме добра серия по най-добрия начин. Изпуснахме някои прибързани атаки, които на гребена на вълната взехме. След това допуснахме няколко точки на контраатака и мисля, че това до известна степен изигра лоша шега. Допуснахме 16 грешки, които са доста за този мач, но пак казвам, това в първият мач. Никой от нас не мисли, че ще бием Левски 3-0. Продължаваме напред. Имаме мач след два дни. Трябва да починем, да си вземем поуките от този мач и да излезем без да допускаме същите грешки.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Димитър Димитров
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи