Николай Грозев: Няма голям заряд, но трябва да завършим с две победи


Николай Грозев: Няма голям заряд, но трябва да завършим с две победи
(сн. balkan-basket.com)
18-05-2021 22:42 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Николай Грозев бе сред водещите реализатори за отбора си при победата срещу Академик Пловдив в първия мач от серията за бронзовите медали в НБЛ. Ето какво заяви той след срещата:

 

„Успяхме да спечелим донякъде със защитата ни, защото те играят доста бързо в нападение. Играят основно на бърза атака, но мисля че се справихме. Тройките със сигурност също повлияха (б.р 10 срещу 3), те нямаха толкова добър ден и за това имаха ниска резултатност.

 

Определено Академик не се отказваше през целия мач, може би и ние леко се поотпускахме и оттам се получаваше сближаването в резултата, но не спряха да играят, въпреки че разликата ставаше двуцифрена. Опитваха се да се върнат в мача. Накрая при 12-13 точки и секунди до края, пак не спряха да пазят зонова преса, наистина бяха доста агресивни до края.

 

Няма толкова голям заряд наистина в такъв мач, но ще е по-добре да завършим сезона с две победи. Надявам се, че ще приключим серията още в Пловдив. Разбрах, че ще има изключително малко фенове от Ботевград заради условията. Ние ще се опитаме да ги победим още там.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Николай Грозев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи