Тити Папазов: Решаващата фаза е през месец май, но за да се надяваме, трябва да играем добре


Тити Папазов: Решаващата фаза е през месец май, но за да се надяваме, трябва да играем добре
(сн. НБЛ)
12-02-2022 23:06 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Левски Константин Папазов обясни причините за загубата от Балкан днес:

 

"Имаше доста пренавиване от страна на двата отбора, които имат доста по-голям потенциал в нападение. Ние сме с ужасяващ процент при стрелбата от тройката, което дава разликата в мача. 20-те грешки в нападение са лошото нещо. От грешки те са отбелязали 23 точки, които са т.нар лесни кошове. По този показател ние имаме само 6 точки. 

Когато срещнем по-агресивна защита, започваме да изпитваме проблеми. Безспорно не искам да омаловажам качествата на отбора на Берое, но те не играят толкова агресивна защита и поради това ние вкарахме 82 точки в понеделник. Днес стреляме 3/19 от тройката - няма отбор, който да може да победи по този начин. Дори и да имаше някакви моменти на базата на това, че сме пред наша публика и в нашата зала, нещата изискват да се бележат кошове.

Има постове, на които имаме необходимост, ако искаме да се противопоставяме. Днес беше битка, в която можехме да изпреварим Балкан. Сега вече сме след тях, но продължаваме. Аз много добре знам, че решаващата фаза е през месец май, но за да се надяваме, трябва да играем добре. Трябва да изглеждаме по-добре, за да можем да се надяваме, че във времето ще надградим"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Тити Папазов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи