Крис Минков: Комуникацията ни беше по-добра, отколкото в Израел


Крис Минков: Комуникацията ни беше по-добра, отколкото в Израел
(сн. balkan-basket.com)
03-05-2022 23:27 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Крис Минков бе сред водещите реализатори за „зелените“ при победата срещу Академик на старта на плейофите в НБЛ. Ето какво сподели той след мача:

 

„Мисля, че пак бяхме на незадоволително ниво. Не съм сигурен, че сме подобрили изобщо нещо в играта си. Със сигурност комуникацията ни беше по-добра, отколкото в Израел, но все още не е на нивото, на което трябва да бъде и мисля, че на два пъти допуснахме от 13-15 точки те да се връщат в мача, вместо да ги пречупим още преди почивката и след това мачът да мине по-спокойно без нерви.

 

Честно казано, доста неща трябва да подобрим за втория мач в Пловдив. Мисля, че със сигурност ще сме по-свежи втория мач и съответно ще бъдем по-агресивни, което мисля, че ще ни е достатъчно да спечелим серията с два мача.

 

Ако свършим в два мача четвъртфиналната серия, живот и здраве, ще имаме шест дни до полуфиналната серия с Левски, без да подценявам, разбира се, отбора на Берое. Мисля, че това ще ни е достатъчно да се концентрираме, да направим добър план за мача и да сме готови на 100%

 

Преди Финалната четворка на Балканската лига имахме мач с Левски, върху който се бяхме концентрирали. Макаби Хайфа бяха взели трима нови играчи,може да се каже класни и изглеждаха по съвсем различен начин от преди 3-4 месеца, когато играхме с тях тук. В мача за третото място говорихме, че трябва излезем и да вземем победата, че е важна, но изглеждахме наистина ужасяващо. Не мога да кажа, че вътрешно сме се предали, но може би всеки един не даде най-доброто от себе си. На мача с Макаби бяхме с ужасен процент от тройката и мисля, че това беше основната причина, поради която загубихме.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Крис Минков
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи