Людмил Хаджисотиров: Не съм доволен от неща в нашата защита


Людмил Хаджисотиров: Не съм доволен от неща в нашата защита
(сн. НБЛ)
23-10-2022 09:37 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе доволен от победата срещу Черноморец, но и намери слабости в представянето на неговия тим. Ето какво сподели той след срещата:

 

„Бяхме изморени, но успяхме да се групираме за този мач. Очаквахме да е много труден мач тук, защото Бургас играят много силно в нападение, имат добър отбор и много добра селекция тази година. Започнахме много добре мача, поведохме. След  това наши грешки им дадохa шанса да се върнат. Те играят на риска на бърза атака, но вкарват с добър процент. Мисля, че второто полувреме, особено третата част, играхме много агресивно и контролирахме по-добре темпото.

 

Много важна и добра победа за нас. Имахме много грешки. Въпреки че победихме, аз не съм доволен от неща в нашата защита, за които трябва да работим, но реално нямаме време в момента с тези мачове.  Въпрос е повече на ментална подготовка и чисто психически да коригираме неща по най-бързия начин, но пак казвам играхме с отборен дух и борбен, не се предадохме, контролирахме голяма част от нещата. И най-важното е, че дойдохме за победа и я взехме.“

Капитанът на тима Чавдар Костов допълни: "Мисля, че се получи доста бърз мач, имахме доста добри минути. Както виждате резултата, повече офанзивен мач беше. На моменти играхме доста добре в защита, на моменти обаче допуснахме пак някакви грешки. Не си говорехме, не се разбирахме. Получавахме някои лесни кошове и затова мачът беше достата висок като резултатност. Стрелбата от тройката е едно от нашите оръжия и бързият баскетбол. Имаме доста добри центрове под коша, които се борят и това е нашият стил  за през сезона.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи