Тони Дечев: Радвам се, че момчетата успяха да се отърсят от напрежението


Тони Дечев: Радвам се, че момчетата успяха да се отърсят от напрежението
(сн. balkan-basket.com)
30-10-2022 20:41 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Тони Дечев очаквано бе доволен след убедителната победа срещу Левски в Ботевград. Ето какво коментира той след срещата:

 

„Доволен съм – първо от победата, но най-много съм доволен от това, че успяхме да спестим Ицо, който миналата седмица беше болен. Не се чувства добре, а идват много по-важни мачове от този с Левски – не, че този не беше важен. Сметнахме обаче, че трябва да ротираме добре отбора и го направихме, за да можем да останем фокусирани върху следващия мач с Левице в сряда.

 

Има 2-3 дни дотогава. Той не се чувстваше достатъчно добре, за да играе днес, но каза, че ако трябва, ще помогне. Добре е, че не влезе.

 

Гард на Балкан аут за месеци

 

Победата е важна, след като до момента бяхме без такава. Радвам се, че момчетата успяха да се отърсят от напрежението. Не знам някой от тях да е започвал първенството с две загуби. Много от тях го казаха, аз също не си спомням. Това им тегнеше като някакво напрежение.

 

Още в първата част показахме, че сме доста концентрирани. Естествено, пак имахме спадове, но през цялото време успяхме да контролираме мача и накрая да го спечелим с добра разлика."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Тони Дечев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи