Росен Барчовски: Спирам парите на всички, докато видя, че имам със себе си мъже


Росен Барчовски: Спирам парите на всички, докато видя, че имам със себе си мъже
28-11-2022 21:16 | Max Sport 2

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски бе изключително разочарован след загубата от Берое в Стара Загора, като сподели, че ще вземе драстични мерки. Ето какво още каза той:

 

„Причината се нарича липса на класа, глупост, страх и липса на характер. Те се поправят с много работа. Казах им в съблекалнята, че от утре няма да излязат от залата от сутринта, по два пъти по три пъти на ден, докато спечелят няколко мача. И спирам парите на абсолютно всички и на щаба, докато видя, че имам със себе си мъже.

 

Много неща са. Ако седнем да говорим за баскетбол - да, искахме да се борим в нападение и да спрем транзицията, те ни пребориха. Имахме идея да намалим грешките – направихме 18 и то глупави, които водят до дирекнта контраакта. Накрая два пъти имахме шанс – единият се хлъзга, другият им я дава в ръцете. После петимата отиват на коренно различни места след таймаута – безхарактерна работа.

 

Хора с претенции, когато си подписвали договори, са кръгла нула на терена. Така не става и ще взема своите изводи. Явно меко подхождам към този отбор, ще взема мерки. Предпочитам да е в началото, защото после ще е късно.“

 

„Срещу Черноморец ще гледаме да паднем под 20 точки, очевидно отборите са много по-силни от нас, всичко под 20 ще е добре“, завърши иронично Барчовски.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, ЦСКА, Росен Барчовски
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи