Мануел Суарес: Феновете правят Балкан, страхотно е да съм тук


Мануел Суарес: Феновете правят Балкан, страхотно е да съм тук
(сн. balkan-basket.com)
17-12-2022 22:31 | Мария Маринова

Центърът на Балкан Мануел Суарес стана най-полезен играч за отбора си при победата срещу Спартак Плевен. Баскетболистът остана на крачка от дабъл-дабъл със своите 12 точки и 9 борби, а ето какво сподели за мача и за престоя си в Ботевград пред BGbasket.com:

 

"Ключово за победата беше, че играхме добра защита. Играхме заедно като отбор, както знаем да играем. Мисля, че просто искахме повече победата.

 

Всичко е благодарение първо на треньорския щаб, да започнем оттам, след това и на съотборниците ми. Както казах, играхме много добре заедно и наистина го искахме. Павлин вкара някои важни стрелби, с които помогна да продължим да водим. Митко е друг човек, който също беше много полезен днес.

 

Треньорът все още е нов за мен, работим заедно само от няколко дни. Мисля обаче, че е добър треньор, разбира системата и играта и ни помага да отидем на следващото ниво, както и да донесем на Балкан още една титла, което всички знаем, че можем да постигнем.

 

Наистина ми харесва да съм тук. Всички са добре настроени към нас. Няма да лъжа – феновете правят Балкан. Не става въпрос за Балкан като отбор, а за феновете. Всички ни подкрепят, така че да бъда тук е страхотно за мен.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Мануел Суарес
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи