Петър Златанович: След шест години като помощник това е много хубаво усещане


Петър Златанович: След шест години като помощник това е много хубаво усещане
(сн. balkan-basket.com)
17-12-2022 22:38 | Мария Маринова

Петър Златанович направи официален дебют начело на Балкан при победата срещу Спартак Плевен у дома, а ето какво сподели той след срещата:

 

"Ако съм искал нещо, то е да бъдеш треньор на Балкан след шест години като помощник и с тази победа, това е много хубаво усещане. Може би реакцията на играчите беше заради новия треньор, според мен, щеше да е така с който и друг да е треньор, така че го отдавам малко на това. През седмицата работихме може би повече за принципите в защита и мисля, че до някаква степен да се получи.

 

Имаше енергия в защита, което е много хубаво. Според мен с 18 загубени топки не можем да играем сериозен баскетбол, така че със сигурност трябва да се намаляват грешките и в нападение можем много по-добре.

 

Надявам се да успеем да се сработим до дербито с Рилски спортист, но и не мисля, че не сме толкова сработени. Все пак дерби като дерби, и в Сърбия Партизан – Звезда се играе със сърцето, така че мисля, че трябва да покажем, че този терен е наш и да играем като на такъв.

 

Изключително рано е да говорим дали ще има нови играчи, защото съм дошъл преди няколко дни. Така че нищо не мога да кажа по този въпрос."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Петър Златанович
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи