Димитър Ангелов: Никакво оправдание нито за треньорите, нито за играчите


Димитър Ангелов: Никакво оправдание нито за треньорите, нито за играчите
(сн. НБЛ)
21-01-2023 21:24 | Max Sport 2

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов бе изключително разочарован от представянето на своя тим при загубата от ЦСКА. Ето какво каза той след мача:

 

„Без думи, какво да кажа. Вие видяхте повече от мен, никакво оправдание нито за треньорите, нито за играчите. Пълна трагедия, разочарован съм много. След мача, който изиграхме, не очаквах да изглеждаме по този начин.

 

Не знам на какво се дължи това. Не знам, не вярвам да е подценяваме. Започнахме много лошо мача и вече като стана разликата, те си загубиха главите. Тотално неизпълняване на моите указания и плана за мача. Всичко се обърка, така че е логично.

 

Не забравяйте, че ни липсва и най-добрият играч. Джон е с 0 точки днес, като нямаме двама (б.р. и Алън Арнет), няма как да се борим. В никакъв случай не се оправдавам. Нямам обяснение пет минути след мача, защото не съм го очаквал. Той е професионалист. Първо трябва да тренира сериозно и после да играе сериозно.

 

Предупредил съм ги всички, че мачът на Левски – ЦСКА е като на живот и смърт. Няма как да идваш и да чакаш ЦСКА да падне в тяхната зала. Всичко беше наобратно, нямаха глави.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Димитър Ангелов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи