Цветомира Шаренкапова: Трябва да бъдем концентрирани


Цветомира Шаренкапова: Трябва да бъдем концентрирани
(сн. FIBA.basketball)
10-02-2023 11:34 | Деляна Кадиева

Капитанът на женския национален отбор Цветомира Шаренкапова-Наумова е една от най-опитните състезателки в тима. Баскетболистката сподели пред BGbasket.com как протича подготовката и какви са очакванията за предстоящия двубой с европейския шампион Сърбия.

 

"Настроението в отбора е добро. Всички тренират на сто процента и с голямо желание. Стараем се да изпълняваме треньорските указания и да бъдем готови за мача в неделя.

 

Да, има промени в състава ни. Липсата на Ива Костова със сигурност ще се усеща. Все пак тя беше основен играч в отбора ни. Много неприятна ситуация. За жалост контузиите са част от спорта. Отбора ще изглежда по-различен начин. Желая бързо възстановяване на Ива и да бъде готова за следващия прозорец.

 

Ние не сме се класирали напред от много дълги години, но не смятам, че това влияе на играта ни. Излизаме да играем срещу европейския шампион. Единственото, което трябва да направим, е да бъдем концентрирани, да изпълняваме това, което искат треньорите от нас и да се борим през целия мач."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (жени), Цветомира Шаренкапова - Наумова
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи